Vliegenramen voor projecten, industrie en detailhandel


+32 (0) 476 82 43 98

Zowel aan zelfstandigen, schrijnwerkers, architecten alsook voor de grotere bouwondernemingen, ramen- en deurenfabrikanten en projectontwikkelaars bieden wij onze diensten aan. Wij hebben ruime ervaring met nieuwbouwprojecten (zowel appartementsgebouwen als volledige wijken), scholen, hospitalen, woonzorgcentra,…

Per project, hoe klein of groot, gaan we in detail bekijken wat de wensen zijn van de eindklant en met welke producten en bevestigingsmethodes we deze naadloos kunnen implementeren in het bouwproces. Dit kan zowel vanop plan nog voor aanvang van de bouwwerken, tijdens de bouwwerken als na de oplevering. We werken voor u de detailofferte uit en nemen steeds alle opmetingen voor productie, het leveren en plaatsen voor onze rekening en dit VOLLEDIG IN EIGEN BEHEER, zonder onderaannemers. 

Door onze detailkennis van onze producten kunnen we zo plaatsingsconflicten met borstweringen, balustrades, terrassen, verlichting, klinken,… vermijden zodat bij oplevering van het project alle elementen perfect samenwerken. 

Onze services

Offertes opmaken op plan of na bespreking bij plaatsbezoek

Communicatie met uw (onder)aannemers en ramenfabrikant

Opvolging werf

Opmeten, leveren en plaatsing – eigen beheer!

Steeds mogelijk om achteraf kleinere hoeveelheden bij te bestellen aan dezelfde voorwaarden.

Industrieel

Ook voor de industriële omgeving zoals in productielijnen, industriële keukens, bakkerijen, fabrieken,… Kan u bij ons terecht voor de juiste insectenwering. Hier voeren wij het doek steeds uit in de ultrastevige petscreen zodat u van een optimale levensduur kan genieten.

Kaders met screendoek

Waar het in sommige gevallen technisch niet mogelijk is om elektrische of manuele screens te plaatsen, of het budget van de eindklant niet toereikend is, kan ook gewerkt worden met kaders opgespannen met screendoek. Op deze manier kan uw klant tijdens de warmste periodes van het jaar op een budgetvriendelijke manier toch beschermen tegen de warmte van de zon.

Zwart screendoek hebben we standaard op stock, maar we kunnen deze ook op maat bestellen (Helioscreen Lokeren) of indien de klant reeds screens heeft met een bepaalde doek kan via die fabrikant ook eigen screendoek worden aangeleverd.

CONTACTEER ONS

Contact opnemen: telefonisch op 0476824398 of via email naar partner@gentsevliegenramen.be

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Max 5 bestanden en 20MB uploaden

Ervaringen van klanten

KORT OVER ONS

Een woordje uitleg

Gentse Vliegenramen is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven om hoge-kwaliteits vliegenramen aan te schaffen aan eerlijke prijzen.

Al onze producten bestaan uit duurzame aluminium componenten en worden In België vervaardigd

Ik sta erop om samen met u terplaatse een offerte op te stellen rechtstreeks uit onze catalogus, zodat u steeds zeker bent dat u de juiste prijs betaalt.